Буває, що сторінки перестають конвертувати продажі, відбувається зниження трафіку. Це означає, що вони випадають з індексації пошуковими системами. Якщо таке було помічено одного разу, нічого страшного. Але якщо сторінки випадають постійно, необхідно повертати позиції сайту. Оперативна реакція на інформацію про нововиявлену проблему допоможе уникнути неприємних результатів.

Детальніше

Внаслідок розгулу коронавірусу в Україні сьогодні виник дефіцит на деякі групи товарів. Ми не будемо їх перераховувати, всі знають, про що йде мова. Проблема в тому, що подібна ситуація має безпрецедентний характер.

Детальніше

Чому одні рекламні агентства зливають бюджет замовників, в той час як іншим вдається без особливих зусиль залучити нових відвідувачів сайту? Секрет простий: справа у використовуваних методах. SEO не стоїть на місці, постійно змінюється, й часто з високою швидкістю. Якщо спиратися виключно на старі перевірені методи, що ефективно працювали у свій час, можна втратити відчутну частину клієнтів.

Детальніше

На жаль, з основними алгоритмічними оновленнями ви не можете просто взяти і поміняти пару опцій і при цьому очікувати негайного відновлення рейтингу. Найкраще, що ви можете зробити – це підготуватися до наступного раунду оновлень. Якщо ви зробили все правильно, то отримаєте вигоди, яких ніколи не бачили раніше.

Детальніше

Що ми знаємо про Google? Так, ми в курсі, що це - величезна транснаціональна корпорація, з грандіозним обігом грошей. Що ми можемо ще знати?

Детальніше

Щоб постійно бути в курсі ситуації з текстами на вашому сайті, рекомендуємо проводити контент-аудити з певною періодичністю. З якою, залежить від кількості сторінок вашого сайту та його тематики. Але раз в 12 місяців аудит проводити варто.

Детальніше

PBN... Для когоcь таємнича абревіатура, для когось альтернатива біржовим посиланням, що вже приїлися, результат від яких часом не виправдовує ні витрат фінансових, ні часових, ні людського ресурсу. Щоб пролити світло на тему побудови посилального профілю за допомогою створення сіток PBN, ми вирішили взяти інтерв'ю у нашого SEO-тімліда Михайла Данилюка та поставити йому кілька важливих питань.

Детальніше

Google вкладає великі кошти, щоб бути кращим, оптимізатори намагаються адаптуватися до подальших змін. Так народжуються тренди в SEO.

Детальніше

Детальніше